budgetview

Budgetview

Budgetview (budgetcoach)

Door meerdere oorzaken kan het gebeuren, dat u de grip op uw financiën of andere administratieve taken even kwijt bent. Met als gevolg dat er meer uitgaven zijn dan inkomsten. Tijdelijk hoeft dat geen probleem te zijn, maar als dit structureel wordt, wordt het tijd dat Iris beheer samen met u uw budget onder de loep neemt, met budgetview.

Gedurende een periode van tenminste 3 maanden en maximaal 6, inventariseren wij de volgende zaken:

– Uw inkomsten;
– Zij er gemiste inkomsten;
– Uw uitgaven;
– Zijn er goedkopere opties voor uitgaven;
– Zijn er opties voor meer inkomsten;
– Uw abonnementen;
– Heeft u een “nuttige” auto;
– Wat is de invloed van uw kinderen op uw budget.

Budgetoverzicht

Wij stellen voor u een budgetoverzicht op. Dit doen wij aan de hand van minimaal een half jaar bankoverzichten. Daarnaast stellen wij met u een plan van aanpak op. U gaat het budgetoverzicht zelf beheren en het plan van aanpak zelf uitvoeren. Daarnaast geven wij u inzicht, waarom u bijvoorbeeld een beslag hebt op uw inkomen.

Gedurende de periode van het traject begeleiden wij u hierin, vandaar onze slogan “samen…. InZICHTelijk”.

Het resultaat moet zijn dat u uiteindelijk een beter inzicht krijgt van uw budget en er onder de streep een positief resultaat is, dat ook structureel is. Waarbij de kosten voor budgetview minder zijn dan uw uitgaven die u anders zou uitgeven.

Als u in staat bent tot zelfredzaamheid van uw administratieve taken moet budgetview toereikend zijn voor uw situatie. Dus dat u zich niet later moet aan melden bij ons – Iris beheer – voor budgetbeheer of beschermingsbewind, of een stap verder, een schuldregeling via de gemeente.

Budgetview bemoeit zich niet met uw schulden en de mogelijkheid van afbetaling daarvan.

Vandaag de dag gaat alles steeds meer digitaal. Dit is ook waar Iris beheer naar streeft, zoveel mogelijk digitaal, dat betekent ook meer inzicht voor u als cliënt. Leest u het bericht op www.nibud.nl over de digitalisering van onze administratie, interessant.

Wacht niet te lang, voordat het te laat is.

Bureau voor budget & bewind

Translate »
error: Content is protected !!