administratie

Administratie

Administratie

U heeft momenteel even andere zaken aan uw hoofd….

dan uw administratie….of ter overbrugging naar het weer zelf beheren! “Administratie” is een dienstverlening die maximaal 6 maanden duurt en 2 variaties kent:

— U heeft bij Iris Beheer net een traject budgetbeheer of bewindvoering gevolgd. Om het beheer zelf weer over te nemen, ter overbrugging, neemt u “administratie”

— U heeft te kampen met bepaalde situaties in u leven, door het wegvallen van uw partner, pech, of andere persoonlijke omstandigheden, dat u even een stukje rust in u leven wil, even geen post die u continue “lastigvalt”.

Het gaat hierbij dus om een relatief korte dienstverlening, die voor uzelf een grote invloed kan hebben.

Het gebeurt vaak dat mensen een traject van budgetbeheer, of bewindvoering doorlopen, alles keurig en wel, goede medewerking verleend e.d. En dan van de ene op de andere dag het weer zelf moeten gaan overnemen. Wat blijkt, de problemen waarvoor ze destijds onder beheer gingen spelen weer op. Om dit te voorkomen, bieden wij voor u “administratie” aan.

Het kan natuurlijk ook zijn, dat uw partner altijd de administratieve zaken verrichten, maar door wat voor reden is weggevallen, u komt er alleen voor te staan, wat nu? Het kan natuurlijk ook zijn dat u door een ongeval zelf tijdelijk niet meer in staat bent uw administratie te regelen. Er kunnen diverse zaken zijn, waarom u tijdelijk uw administratie  even niet meer kunt beheren, daarom…. Iris Beheer “Administratie”!

Wat kunt u verwachten?
– Via onze postbus ontvangen wij uw relevante post
– De post in deze kan digitaal (onze voorkeur) dan wel op papier zijn
– Van de ontvangen post maken wij een dossier
– Er wordt eenmalig een overzicht verstrekt waarop u zou kunnen besparen, dan wel waar u recht op zou hebben
– Na 6 maanden ontvangt u het dossier van ons
– Wekelijks krijgt u per e mail van ons een overzicht met te verrichten betalingen, die u zelf moet afhandelen.
– Deze dienstverlening heeft geen “beheerrekening”

Het Nibud geeft u meer informatie over wat het betekent uw eigen administratie weer bij te gaan houden, kijk hiervoor op www.nibud.nl.

www.iris-beheer.nl

Bureau voor budget & bewind

Translate »
error: Content is protected !!