cliënt

cliënt

Cliënt,

Als cliënt staat u centraal

, “samen…. inZICHTelijk”.

Waar wij voor staan:

* Een Inzichtelijk dossier
* Een duidelijk stappenplan
* Persoonlijke benadering
* Maatschappelijke betrokkenheid
* Compacte dossiervorming
* Meerdere jaren ervaring
* Moderne communicatiemiddelen
* Doelstellingen zwart op wit

De economie veranderd, de maatschappij veranderd. Nog niet zo lang geleden is de participatiewet ingevoerd. Wat betekent dit voor u? Alles moet sneller en er wordt steeds meer van u verlangd. Maar hoe, waarheen, wat? Wij zijn een bureau dat zeer gemotiveerd te werk gaat. Waarbij maatwerk geen vreemd begrip is. Is iets niet duidelijk, dan komen wij gerust nog een keer langs.

Door onze eigen achtergrond hebben wij ervaring met mensen in een kwestbare positie. Geduld, duidelijk uitleg, herhaling van uitleg, aanpassingen, snelheid en vooral inlevingsvermogen zijn zaken die hierbij van toepassing zijn en bij veel andere aanbieders ontbreken. Ook als u zelf andere redenen hebt, bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze speerpunten

Transparant staat voor een cliëntlogin die u (en/of uw begeleiders) gratis 24/7 per week kunt raadplegen. Daarnaast worden zoveel mogelijk documenten gedigitaliseerd en dus ook voor u online beschikbaar. Door de digitalisering is het mogelijk om hele compacte dossiers op papier te beheren.

Aan de hand van een uitgebreid stappenplan, vanaf de intake tot het moment dat uw traject wordt beëindigd. Een stappenplan waardoor wij geen belangrijke zaken over het hoofd zien, die voor u van belang zijn.

Wij zijn een bureau dat er naar streeft gebruik te maken van de moderne middelen, zoals die er zijn. Skype is daarvan een mooi voorbeeld. Heb u zaken die u wilt bespreken waarbij bepaalde documenten moeten worden getoond, dan is dat mogelijk.

De ervaring leert dat er veelal door gebrek aan persoonlijke benadering en transparantie dossiers mislukken. Wij staan voor uw dossier maar ook voor uw wensen, uw doelstellingen en uw toekomstige plannen. Wij denken met u mee. Wij vinden het begrip “eigenwaarde” heel belangrijk.

Wij proberen samen met u die lat net iets hoger te leggen, dan u zelf verwacht, als uiteindelijk doel. Want kwaliteit en stabiliteit van uw situatie staan voorop, met perspectief voor de toekomst.

Wilt u meer weten over uw rechten als zijnde de cliënt, neem dan een kijkje op www.rechtenvancliënt.nl.

Wij horen graag van u!

Bureau voor budget & bewind

Translate »
error: Content is protected !!